Искате да построите своя нов дом далеч от шума на големия град? Нуждаете се от надежден партньор, който да проектира и изгради ВиК инсталациите?

Вече не е необходимо да търсите в Интернет и да водите едни и същи разговори със служителите на фирмите, занимаващи се с ВиК услуги в град Варна. Ние от Аква Мип сме специалисти с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите.

В наше лице ще откриете професионалист, който да разбере Вашите нужди. Ние ще Ви предложим най-добрите решения за Вашия дом, жилищна, офис или индустриална сграда. Нашият екип ще Ви помогне,  ще проектира, изгради и монтира всички ВиК инсталации.

Какви ВиК услуги можем да Ви предложим за град Варна и околността?

Често се сблъскваме със ситуации, в които клиентът се е доверил на първата фирма, която е открил в социалните мрежи или Интернет. И в резултат на това е получил некачествени ВиК услуги за град Варна и трябва да направи поредният ремонт.

Затова екипът на Аква Мип Ви съветва винаги да се доверявате на професионалисти. Всички доказали се на пазара и могат да се похвалят с много успешно завършени проекти и препоръки.

Ние вярваме, че е важно да предложим на нашите клиенти комплексни ВиК услуги за град Варна и околността. Проектирането е само първата стъпка към получаване на добре работещи и ефективни ВиК инсталации.

Специализирани сме в изграждането на сградни и площадкови ВиК инсталации и съоръжения, пречиствателни станции, дрежнажни системи, отводнителни улеи и оттоци, монтаж на водопроводна арматура и санитарен фаянс, пробиване на отвори с боркорона до Ф500.

Запознайте се с нашите вече завършени проекти на сайта ни или се свържете с нас на телефон: 0885 86 88 11.