ЧЗВ

В нашият сайт можете да откриете подробна информация за дейностите, които извършваме – пречиствателни станции, изграждане, монтаж и ремонт на ВиК инсталации. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта или на посочените телефони.

Ние държим да Ви предложим не само качествени услуги, но и най-добрата цена. Затова трябва да ни обясните подробно от какво се нуждаете и какви са спецификите на проблема. След оглед на обекта и в зависимост от това дали става въпрос за изграждане, монтаж или ремонт, ще Ви изготвим индивидуална оферта.

Когато става въпрос за ВиК услуги в град Варна, винаги е добре да се търси дългосрочен резултат. Частните майстори обикновено решавават даден проблем за момента и не поемат гаранция, че може да се появи последваща повреда. Няма сигурност, че ще можете да откриете същия човек след време, в случай на нужда да коригира работата си или да отремонтира нещо гаранционно.

Обръщайки се към утвърдена на пазара фирма за извършване на ВиК услуга, Вие ще получите:

– документ за извършената ВиК услуга;

– качество на труда;

– сертификати за вложените материали;

– гаранционно обслужване.

Ако налягането на водата рязко намалява, откривате мокри петна по стените, има течове или отделни елементи от канализацията се запушват, най-вероятно става въпрос за повреда. Причините за нея могат да са различни – от некачествено изградена ВиК инсталация до влошаване на състоянието и здравината на тръбите заради остаряването им.

Отговорност за ремонта на канализацията на частни домове, носи собственикът на имота. Ако не сте запознати с работата на ВиК инсталациите, ние Ви препоръчваме да не се опитвате сами да отстраните проблема. Обърнете се към утвърдена на пазара фирма, която предлага ВиК услуги в град Варна.

Ние сме утвърдена в сферата фирма, която има дългогодишен опит с ВиК услугите в град Варна и страната. През годините сме изпълнили множество проекти. Качеството на работа ни ни спечели верни партньори, с които продължаваме да си сътрудничим.
Разполагаме със сплотен екип, който си поставя за цел да Ви предложи най-доброто решение за Вашите проекти. Специализирани сме в сградно и площадково ВиК строителство, проектиране и изграждане на ВиК инсталации и системи, поддръжка и ремонт на ВиК инсталации, саниране, реновиране, пробиване на отвори с боркорона, пречиствателни станции.

Сградно и площадково ВиК строителство.
2021 ©  Всички права запазени.│Дизайн от Optimiziraime.bg