За много потребители цената е определяща, когато търсят фирма, която да изгради или ремонтира тяхната ВиК инсталация за град Варна и околността. Затова  често получаваме запитвания с въпроса: „Колко ще ни струва ВиК инсталация / услуга  в град Варна?”.

Цената е строго индивидуална и зависи от редица фактори и обстоятелства. Необходим е оглед на обекта за установяване на специфичните изисквания за работата, предоставяне на ВиК проект, ако има изготвен такъв. В тази статия ще разгледаме най-важните от тях.

На първо място за определяне на цената е важно да уточните дали става въпрос за проектиране, изграждане и монтаж на нова ВиК инсталация или ремонт на вече съществуваща.

Следва да уточните вида на обекта – частен дом, търговски център, хотел, жилищна кооперация, индустриално хале, обществена сграда  или друго. Какъв е бема на работата. Важна е локацията на обекта, достъпа на механизация до него и отдалечеността му от града. Също и сроковете за изпълнение.

В зависимост от тези подробности, ние можем да изготвим конкретна оферта за ВиК инсталациите в град Варна, от които можете да се нуждаете.

Цената зависи и от изискванията на проекта за вложените конкретни водопроводни и канализационни тръби и допълнителни материали материали.

Искате да получите конкретна оферта? Свържете се с нас на телефон: 0885 86 88 11.

Нашите сътрудници ще се запознаят с Вашите изисквания, ще изготвят проект и ще направят индивидуална оферта с цена, срокове и допълнителни условия за изпълнение.