Услуги

През последната година пандемията Covid-19 затрудни не само домакинствата, но и бизнеса. Затова много потребители търсят бюджетни ВиК услуги в град Варна.

Ние препоръчваме да се доверите на реномирана фирма с дългогодишен опит в цялостното проектиране, изграждане и ремонт на ВиК инсталации.

„Аква Мип“ е доверен партньор не само на бизнеса, но и на домакинствата. През годините сме изградили множество съоръжения на частни домове, търговски центрове, хотели, жилищни кооперации и обществени сгради. Предлагаме пречиствателни станции за фамилни къщи и хотели.

Нашата цел е не просто да предложим на клиентите си ВиК услуги в град Варна, а да им дадем цялостно решение за техния дом или бизнес.

Какви ВиК услуги в град Варна Ви предлагаме?

ИЗГРАЖДАНЕ

 • Изграждане на сградни ВиК инсталации и съоръжения.
 • Изграждане на площадкови ВиК инсталации и съоръжения.
 • Изграждане на дренажни системи, отводнителни улеи и оттоци.

МОНТАЖ

 • Монтаж на помпи, хидрофори, кало-масло уловители, мазниноуловители, омекотителни станции, пречиствателни станции.
 • Монтаж на водопроводна арматура и санитарен фаянс.

РЕМОНТ

 • Ремонт и реконструкция на съществуващи площадкови и сградни ВиК инсталации.
 • Машинно ядково пробиване на отвори с диаметър до Ф500.
 • Отстраняване аварии.

Защо да изберете нашите ВиК услуги в град Варна?

1. Разполагаме с висококвалифицирани специалисти.

Всички наши служители са професионално обучени и имат опит в изграждането, монтажа и ремонта на ВиК инсталации в град Варна. Те могат да разберат Вашите нужди и да Ви предложат ефективни, цялостни решения.

2. Качествено изпълнение на различни ВиК услуги в град Варна.

Дългогодишният опит ни дава увереността да Ви гарантираме, че ВиК услугите в град Варна, които предлагаме се извършват винаги по най-прецизния начин. Водим се от предварително изготвените проекти, следвайки нормативните уредби и фирмените политики за безопасност, прецизност и внимание към детайлите.

3. Индивидуален подход към Вашите нужди.

Подхождаме изключително отговорно към всички ВиК услуги в град Варна, които предлагаме. Няма значение дали става въпрос за изграждане на сградни ВиК инсталации или отстраняване на аварии. Винаги Ви предоставяме пълна и надеждна информация, изготвяме проект и Ви даваме точна ценова оферта.

4. Спазваме строга политика за безопасност.

Всички ВиК услуги са строго специфични и могат да застрашат здравето и безопасността на случайно преминаващите хора. Затова ние имаме строги политики не само за опазването на Вашето имущество, но и за осигуряване на безопасността на всички намиращи се в и до обекта.

Освен това, нашите служители са специално обучени как да осигуряват Вашето спокойствие при извършването на ВиК услуги в град Варна и околността.

5. Разполагаме с необходимото оборудване.

Ние работим със собствено оборудване и механизация за извършване на изкопни работи, когато се налага да се извършат ремонтни дейности и да се подменят части, Вие не се ангажирате с нищо!

6. Бързо и достъпно обслужване.

Разполагаме с няколко екипа, които могат да Ви предложат разнообразни ВиК услуги в град Варна и околността. Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нашите консултанти и те ще Ви изготвят индивидуална оферта.

Доверете се на професионалистите в бранша! Свържете се с нас на телефон: 0885 86 88 11.

БИОЛОГИЧНА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ МОДЕЛ “BIO – C6”

Услуги
Услуги
sok kamchia

ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ

„АКВА МИП” ЕООД извършва :

– Проектиране, доставка и монтаж на пречиствателни станции за битови и промишлени отпадни води от :

 • еднофамилни къщи
 • хотели и мотели
 • вилни селища
 • почивни станции
 • ферми
 • промишлени предприятия

партньори

Сградно и площадково ВиК строителство.
2021 ©  Всички права запазени.│Дизайн от Optimiziraime.bg