Желаетете да изградите своя мечтан дом в град Варна или околността? Или сте строител, който планира изграждането на нова жилищна или административна сграда? А знаете ли, че пречиствателните станции за отпадни води са изключително важни за нормалното функциониране на сградата?

Все повече хора търсят спокойствието на малките насeлени места и отдалечените местности, където могат да се насладят на спокойствие и близост с природата. Всичко това може да Ви звучи вдъхновяващо, но има едно малко неудобство. И това е, че често тези места нямат достъп до главна канализация и чиста вода. Вместо това те използват пречиствателни станции.

Не знаете на какво да обърнете внимание при избора на пречиствателни станции за град Варна и околността? В тази статия ние от Aqua Mipще Ви споделим какво трябва да знаете при избора на пречиствателни станции за град Варна.

Днес всеки дом или сграда, които нямат достъп до канализационната система, е полезно да имат  своя собствена пречиствателна станция.

Първата стъпка е да определите мястото, на което ще позиционирате пречиствателната станция. Тук е важно не просто да я поставите някъде, а да са изпълнени всички законови наредби  за нейното разположение.

Втората стъпка е да изберете Вашата пречиствателна станция.

Ако се нуждаете от професионална помощ за определянето на вида на пречиствателната станция в град Варна и околността, ние от Aqua Mip ще Ви помогнем.

Специализирани сме в проектирането, монтажа и поддръжката на пречиствателни станции на еднофамилни къщи, вили, малки предприятия, горски къщи и други.

Запознайте се с биологичната пречиствателна станция за отпадни води модел BIO-6 в нашия сайт или се свържете с нас на телефон: 0885 86 88 11. Нашите консултанти с удоволствие ще отговарят на въпроси Ви.